Thursday, September 20, 2018

KONAČNO RIJEŠENO - INSPEKTORI RIJEŠILI SLUČAJ JELENINOG UBISTVA


Prije više od dvije godine, dogodilo se stravično ubistvo, sada već pokjne Jelene Marjanović.

Mlada pjevačica Jelena Marjanović ubijena je na monstruozan način a od tada pa sve do danas njen ubica nije priveden pred lice pravde.

Dugo se i utvrđivalo gdje i na koji način je Jelena ubijena, postojale su razne teorije u medijima, a prema dobro obaviještenim izvorima inspektori koji rade na ovom slučaju više nemaju sumnje kako se odigrao ovaj surovi i monstruozni zločin.

Istražitelji su sklopili sve kockice, a sada je na tužitaljstvu da to dokaže.
“Tokom ozbiljne i bas dugotrajne istrage, na osnovu brojnih analiza, vještačenja, izjava svjedoka i drugih mogućih dokaza, došlo se do toga da je Jelena ubijena 2. aprila 2016. na mjestu na kojem je njeno tijelo dan kasnije bilo i nađeno”…

Njena smrt nastupila je u periodu između 16.49 i 17.30 sati – kaže izvor i još i dodaje: “Tog dana pokojna Jelena je sa suprugom Zoranom i njihovom ćerkom Janom automobilom došla do tog nasipa u Crvenki da bi malo trčala”…

Odvojila se od muža i ćerke i krenula da trči ka rampi. Ubica ju je na nasipu samo brzo sustigao i zadao joj devet udaraca tupim predmetom u glavu. Prvi udarac zadobila je dok je stajala, zatim je odmah pala. Ubica ju je potom vukao do kanala i potrbuške je bacio odmah u vodu.

alternativa-x.cm

No comments:

Post a Comment