![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh5LPqCfKNjRE71b-pB2oR0AF5y6k8h2sMqDh5RlkS79d3i_xktYuD8cbgg2vVZOZ1dT6wm4EpL_3hxPQUyDPB5_Ul6B6ef3PJEFC4ZiDrfWe79jiUEssY9F7DK5NkwKCbWUIvHdac-OZSq/s640/KL.jpg)
Sastojci:
1.SLOJ
250g mljevenih digestive keksa
150 g Šećera u prahu Dolcela
150 g rastopljenog maslaca
5 žlica vruceg mlijeka
2.SLOJ
200g krem sira
200 ml slatkog vrhnja za šlag+200 g šećera u prahu
3.SLOJ
300 ml sirupa od limuna
300 ml vode
2 Vanilin pudinga Dolcela+100 ml vode
4.SLOJ
1 Šlag pjena Dolcela
120 ml mlijeka
Priprema:
1.
Pomijesati kekse, maslac , mlijeko i šećer u prahu, utisnuti u kalup 35x35 i staviti u hladnjak.
2.
Izraditi čvrsto slatko vrhnje, dodati krem sir i šećer.Ravnomjerno premazati po sloju keksa i staviti u hladnjak.
3. Zakuhati do vrenja sirup od limuna, vodu i u kipuće umijesati dva pudinga rastopljena u 100 ml vode. Malo prohladiti neprestano mijesajući i zatim ravnomjerno rasporediti po kremi. Staviti u hladnjak.
4.
Izraditi čvrsti šlag i pemazati kolač. Neka odstoji preko noći!
Uživajte!
http://www.coolinarika.com/
![Fotografija Mala kuhinja - Veliki užitak.](https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/18157901_1277572235672664_6782041934794491996_n.jpg?oh=91e0ecc78fb0f72836de5f773d36d53c&oe=598AC5CE)
![Fotografija Mala kuhinja - Veliki užitak.](https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/18119517_1277572189006002_5542502384993324375_n.jpg?oh=39240fd7e59c7dded3c3075d895f4ed4&oe=59844DB9)
No comments:
Post a Comment