Saturday, January 20, 2018

NEVJEROVATNO: Pila je ovaj napitak tačno 6 dana na prazan stomak. Sedmog dana nije mogla da povjeruje svojim očima kada je videla svoj stomak…

mrsavljenje-je-umna-igra-1
“Mršavljenje nije fizički izazov, već mentalni”. Redukovanje telesne težine je najveći izazov nečijeg života. Ali ako odlučite da prevaziđete ovaj izazov i povratite se u formu, ništa vas ne može zaustaviti. Problem kod gubljenja težine Mnogobrojni ljudi su zavisni od brze i pržene hrane i ova navika je glavni uzrok njihove prekomerne težine i gojaznosti.

Mršavljenje je umna igra
Verovatno ste umorni od teških i napornih vežbi i dijeta, a vidite da ništa od toga nije dalo rezultate. U tom slučaju, trebate prvo da raskrstite u svom umu, a kasnije na telu. Sve potiče iz uma.




Fantastičan recept, ali na PRAZAN STOMAK
Istraživači su napravili super piće koje će vam pomoći da se oslobodite viška sala i težine. Za efektivne rezultate, ključ je piti ga na prazan stomak
Sastojci za ovaj napitak su toliko jednostavni da vam neće trebati nikakav papir i olovka. Naći ćete ih u svojoj kući.

Trebaće vam:
limun
peršun
voda
uzmite-struk-persuna-i-iseckajte-ga-zatim-iseckani-persun-stavite-u-casu-5




Uzmite struk peršuna i iseckajte ga, zatim iseckani peršun stavite u čašu.
Iscedite ceo limun u istu čašu. Nakon što iscedite limun, čašu napunite vodom.
Nemojte štedeti, popijte sve. Trebalo bi da žvaćete listove peršuna i da ih progutate. Ovo će takođe učiniti vaš dah svežim. Limunadu možete piti tokom cele godine jer limuna uvek ima. Setite se samo koje su blagodeti sadržane u limunu. Limun je univerzalno sredstvo za svaki problem. Bilo da je u pitanju nega lica, izbeljivanje noktiju i zuba, uklanjanje fleka sa odeće ili mršavljenje – limun je namirnica broj 1. Pijte ovaj napitak 6 dana i onda napravite desetodnevnu pauzu i onda ponovite ciklus.
Izvor: fokuzz.com

No comments:

Post a Comment