Wednesday, May 9, 2018

VJERUJETE LI U NADNARAVNO!? - OVA FOTOGRAFIJA LEDI KRV U ŽILAMA, OVO JE TRENUTAK KADA DUŠA NAPUŠTA TIJELO




Vjerujete li u nadnaravno? Neki ljudi vjeruju da su oko nas prisutni duhovi i da je vrlo moguće da nekad ugledamo jednog – ako nam se odluči ukazati. Ima i skeptika, koji kažu kako duhovi odlaze na drugi svijet, kad napuste tijelo na ovom svijetu. Naravno, sve su to teorije i svako vjeruje u ono za šta smatra da je ispravno.


Ipak, ne možemo zanemariti sve te fotografije i video snimke koje viđamo na internetu, a na kojim se navodno pojavljuju neobične sjenke, duhovi i odvijaju se paranormalne aktivnosti. Neki snimci zaista IZGLEDAJU veoma ubjedljivo u autentično.


Čovjek koji je ovaj trenutak zabilježio, tvrdi kako fotografiju nije uređivao u Photoshop ni sličnim programima, nego je snimio tačno takvu.

Ubrzo poslije saobraćajne nesreće naišao je i muškarac Sol, koji je snimio jednu jezivu fotografiju… U toj nesreći je jedan motociklista izgubio život. On je odmah uzeo fotoaparat i snimio mjesto nesreće koje je bilo okruženo vozilima policije i hitne pomoći. Međutim, kad je pregledao fotografiju, primijetio je nešto neobično iznad tijela unesrećenog – pojavu poput sjenke ljudskog oblika kako se izdiže iznad tijela preminulog.



novi.ba

No comments:

Post a Comment