Friday, March 2, 2018

NEKOLIKO DANA TJERAM SVOJU GLUPU KĆERKU DA ABORTIRA...




Već nekoliko dana tjeram svoju naivnu kćerku da se “riješi” neželjene bebe, i da abortira, ali me uporno odbija.

Glupača ima samo 17 godina i ostala je trudna kako bi odvojila oženjenog muškarca od žene i misli da će zbog njene trudnoće nju da oženi. Pa nemam riječi, zar je moja kćerka, koju sam toliko godina odgajala na to spala, i to tako nisko. Čovjek da ne povjeruje šta je odgojio na kraju.


Već je duboko u trećem mjesecu i sve je manje vremena da svoj život ne uništi. Moj muž još ništa ne zna, a ako sazna bolje da nas nema i nje i mene.


Cijelo vrijeme sam bila uz nju, “pokrivala” je kada se nalazila sa tim muškarcem, ono mislila sam proći će je, ali ona skroz popudalila i sada mi ovako vraća. Ona bebu mora pobaciti i zbog toga sam odlučila da sutra odem kod ginekologa i da se raspitam kako da ovaj problem riješim.

Ni sama ne znam šta da radim, ima nekih “babskih recepata” ali bojim se da joj ne ugrozim zdravlje i život. U kakav nas problem stavi ni sama nije svjesna.


Kada bih joj mogla da objasnim, kada bi shvatila da je taj nejn neće nikada prihvatiti kao ženu, da nikada neće ostaviti porodicu koju ima zbog nje, a iskreno ni ja nisam za to da se uda za njega… 30 godina je stariji od nje, nema tu života, ovako provod, avantura i to podržavam, JEDAN JE ŽIVOT, ali na tome se morala glupača zadržati.

ispovesti.com

No comments:

Post a Comment