Saturday, February 24, 2018

DA LI VAM SE DOPADA NOVA PJESMA KOJA ĆE PREDSTAVLJATI SRBIJU NA EUROSONGU???



Nedavno je održana Beovizija u Srbiji,a gledaoci su imali tu čast da biraju najbilju pjesmu, koja će Srbiju predstavljati na ovogodišnjem Eurosongu za 2018.godinu.


Pjesma, "Nova Deca", izvode grupa Balkanika i Aleksandar Sanja Ilić, osvojili su kako sve simpatije žirija, tako i sve glasove publike.

Izborom ove pjesme, kao predstavnice, nisu ba bili svi zadovoljni, a među njima prva Marija Šerifović, koja je 2007. godine predstavljala Srbiju na Eurosongu, sa pjesmom "Molitva".


Marija je javno protestvovala za izbor pjesme, te naglasila, ukoliko nastavimo ići na Eurosong onako reda, radi i turistički, nećemo više uspjeti ostvariti neki značajan plasman, a kamoli pobijediti.

Očigledno je publika ovim zadovoljna, ali ovo nije kvalitet. Marija je uvijek otvorena bila prema svemu. Rekla je i kako je dobila poziv da otkaže koncert u Čikagu da uveliča manifestaciji u utorak navečer, ali je ona to odbila zdušno.


Razočarana je u ovo što se dešava posljednjih nekoliko godina, smatra da ovo mora i treba da bude daleko bolje nego što je bilo par godina poslije.


vecernji.hr

No comments:

Post a Comment