Thursday, February 22, 2018

ŠOKANTNA VIJEST - MOJ OTAC ARKAN JE ŽIV, CECA GA DRŽI KAO...



Želim da Srbija i svijet znaju istinu, rekao je sin Željka Ražnatovića, Mihajlo. Cecga ga predstvlja kao svog ujaka u Aja Napi. Moji doušnici ga često viđaju na Kipru u njenoj vli.


Arkan je živ! Promijenio je svoj izgle,i sada živi na Kipru, a Ceca Ražnatović se prema njemu ponaša kao prema robu.

Ovo tvrdi Arkanov najstariji sin Mihajlo Ražnatović, koji se tako pridružio bratu Vojinu u hajci na maćehu, piše Kurir.


– Dok zaluđene djevojke jašu svoje momke u Guči, Ceca upregla Arkana da joj vucara torbe i kofere – napisao je Mihajlo na Fejsbuku ispod fotografije snimljene na aerodromu na kojoj je Ceca i jedan puniji gospodin snimljeni kako joj on nosi kofere.

Mihajlo Ražnatović za Kurir tvrdi da sumnja da je upravo taj čovjek njegov otac Željko. Prema njegovim rečima, Arkan je potpuno promijenio svoj izgled, te se znatno ugojio i drži se po strani. Živi na Kipru u Cecinoj vili. A Ceca je, s druge strane, promijenila ponašanje prema njemu.


–  Ona mog oca Željka drži u šaci i ucjenjuje ga. On više nema moć koju je nekada imao, a ona to sada itekeko koristi protiv njega. Kao najstariji sin pozivam svog oca da se vrati u Srbiju, jer mu je bolje da robija u zatvoru nego da bude Cecin rob! – kaže Mihajlo Ražnatović za Kurir.

On dalje tvrdi da je Arkan lično zaustavio njegovog polubrata Vojina, koji je prethodnih mjeseci intenzivno napadao Svetlanu Ražnatović.


Inače, ovo nije prvi put da Arkana “oživljavaju”. Prošle godine portali širom bivše Jugoslavije prenijeli su “vijest“ da je Ceca otišla na Tajland s Arkanom.

Portal koji je lansirao ovu vijest kao dokaz za svoje tvrdnje naveo je Cecino ponašanje posle Arkanovog ubistva u januaru 2000. godine, odnosno to što pevačica nikom nije dozvolila da vidi tijelo mrtvog Ražnatovića.


Izvor: avaz.ba / kurir.rs

No comments:

Post a Comment