Monday, February 26, 2018

RIJEŠITE SE NEPODNOŠLJIVIH I VEOMA BOLNIH ŽULJEVA BRZO I JEDNOSTAVNO, A SVE IMAMO KOD KUĆE



Žuljevi su tvrde, grube površine kože koje su često žućkaste boje. Oni se mogu razviti na: nogama, dlanovima, zglobovima itd. Kod žuljeva koža je debela, te je često manje osjetljiv na dodir od okolne kože.


Sportaši, plesači, kuhari i glazbenici imaju najveći rizik od pojavljivanja žuljeva. Ali, ne bi trebali biti zabrinuti, jer u ovom članku ćemo vam pokazati najučinkovitije kućne lijekova koji će vam pomoći da se oslobodite od žuljeva u samo nekoliko dana!

Pomoću veoma jednostavnih trikova možete se riješiti grube kože i neugodnih žuljeva, a potrebno vam je sledeće:


Limun

Prvo trebate uzeti koru organskog limuna i staviti na žulj. Pokriti sa gazom i pričvrstiti sa povezom i tako ostaviti preko noći. Sljedećeg jutra možete skinuti, a za par dana žulj će nestati.

Hljeb i ocat

Svakako trebate isprobati ovu jednostavnu, ali vrlo učinkovitu metodu. Sve što trebate jeste potopiti komad hljeba u bijeli ocat i staviti ga na žulj. Pokriti sa gazom i pričvrstiti ga s povezom. Ostavite preko noći i skinite ujutro. Bit ćete zadivljeni rezultatima!


Ricinusovo ulje

Sve što trebate jeste primijeniti ricinusovo ulje na svoje žuljeve prije odlaska na spavanje. Ujutro ćete biti iznenađeni rezultatima!


Izvor:http://megagiga.info

No comments:

Post a Comment