Sunday, February 25, 2018

MISLILA JE DA IMA NAJSAVRŠENIJI BRAK POPUT BAJKE, A ONDA JE DOBILA PISMO OD SVEKRVE, NAKON TOGA SVE SE SRUŠILO POPUT KULE OD KARATA I NESTALO...




Adrian Linham (43) tri godine je bio u vezi sa Hayley Totterdell i redovno je viđao, dok je njegova supruga Liz (37), s kojom je u braku već punih sedam godina, mislila da imaju sretan brak.


Međutim, on je oženio svoju ljubavnicu.

Adrian je često išao poslom u Bangor, te mu je naravno supruga na sve to povjerovala. Na svojim poslovnim putovanjima je ostajao čak i po nekoliko sedmica, ali na kraju su ta putovanja zapravo bila pokriće za nešto sasvim drugo.

Adrian je cijelo vrijeme zapravo provodio sa svojom suprugom Hayley, a čak je i svoj medeni mjesec sa novom suprugom proveo, upravo na isotm mjestu, gdje je proveo i sa prvom gospođom Linham.


Kada se vjenčap sa Hayley, njegova kompletna porodica je bila prisutna, neznajući da je on zapravo već oženjen sa Liz.

Liz, apsolutno nije imala predstavu o ovome sve dok nije dobila pismo od njegove majke, u kojem joj govori kako joj je zaista žao što su se ona i njen sin Adrian razveli, i št se Adrian ponovo drugom oženio.


Liz je cijelo tosaznanje i više nego šokiralo, pa je odlučila malo svog supruga istražiti na internetu, gdje je pronašla na desetke fotografija supruga, kako se smiješi sa drugom ženom.

Samo 12 sati nakon što je izgubila bebu, Adrian ju je ostavio kako bi bio s Hayley.


Adrian je sada zatvoren na 18 sedmica zbog bigamije.

kurir.rs

No comments:

Post a Comment