Monday, February 26, 2018

UKOLIKO NAPRAVITE I POPIJETE OVAJ NAPITAK, VI I VAŠE DIJETE, NIKADA NEĆETE PATITI OD KAŠLJA, BRONHITISA, LARINGITISA...


Ukoliko vi ili vaše dijete često imate problema sa podmuklim i veoma neugdnim kašljem, bronhitisom, otežanim disanjem, vjerovatno često posežete za antibioticima, i drugim raznim lijekovima. Međutim, koliko god vi pili razne tablete, kašalj i sve ostalo opet se konstantno vraća, i nikako ne možete da ga se riješite.


Zašto trošiti novac, i uzimati razne lijekove, koji nam koliko pomognu na jednom mjestu, na drugom već, naprave nam problem. Ovaj, potpuno prirodni lijek, odnosno napitak, pomoi če vam se riješiti kašlja i prehlade veoma brzo. Za sve to vam je potrebno samo nekoliko sastojaka, kojie vjerovatno već imate u vašoj kuhinji.

Kako napravit ovaj nevjervatno zdrav napitak, pročitajte u tekstu ispod, i pažljivo slijedite uputstva, kako bi ga napravili, i učinkovito  riješili vaš problem.



Recept broj 1:

Skuhajte 250 ml mlijeka, zatim ostavite da se ohladi na sobnoj temperaturi. Kada se ohladi, dodajte kašiku maslaca i kašiku meda. Pomiješajte sve sastokje, a onda i umućeno žumance i ¼ kašike sode bikarbone.Uzimajte ovaj lijek prije spavanja, barem 5 dana zbog postizanja boljih rezultata. Ovaj lijek je odličan za liječenje kašlja, bronhitisa, upale grla i traheitisa, a mogu ga i djeca koristiti.


Recept broj 2:

Potrebno vam je:

– 2 kašike maslinovog ulja
– 2 kašike vode
– 1 kašika meda
– 2 kašike limunovog soka


Priprema:

Pomiješajte i zagrijte sve sastojke zajedno i pijte tokom dana, pola napitka ujutru, pola naveče. Vrlo brzo ćete osjetiti promjene u vašem organizmu, bitno je samo da se pridržavate sastojaka, i načina primjene.


zdravljeipriroda.com

No comments:

Post a Comment