Saturday, February 24, 2018

PONEKAD SUVIŠNI KILOGRAMI NISU UZROK NEZDRAVE PREHRANE I MANJAK AKTIVNOSTI, TAJ PROBLEM MOGU UZROKOVATI ZDRAVSTVENI PROBLEMI, STOGA OTKRIJTE NA VRIJEME DO ČEGA JE...



Finalistica realitiya "Život na vagi", Sara Klobučar tokom show-a je smršala čak 36 kilograma, međutim, rastužila je mnoge, kada je otkrila zdravstvene probleme koje ima, a koji su zapravo uzrok njene prekomjerne težine.


“Nekad uzrok višku kilograma nije samo nezdrava prehrana. Ta problematika je i u mom slučaju puno dublja i kompliciranija.

Na vrijeme sam posumnjala na problem sa štitnjačom te odlučila posjetiti ljekara koji mi je napravio niz pretraga i vrlo brzo otkrio njen nepravilan rad te kroz razgovor rekao kako bi bilo šteta da sav trud u “Životu na vagi” propadne zbog kasnog otkrivanja ove bolesti.


Ukoliko imate problema sa prekomjernom tjelesnom težinom a sumnjate na štitnjaču, moja preporuka vam je da se što prije obratite vašem ljekaru i zamolite za pomoć, jer što prije otkrijete vaš problem, brže ćete ga izliječiti ili barem staviti pod kontrolu.

Nadamo se da će ova djevojka koja je za vrijeme "Života na vagi" pokazala nevjerovatnu snagu, hrabrost i dobrotu prevazići ovaj problem i nesmetano nastaviti sa svojim životom.


24sata.hr

No comments:

Post a Comment